Skip to content
- Dobrodošli na največje iskanje -

Kaj je resnica?

Toliko idej, mnogo navideznih rešitev

Na svetu je toliko mnenj, idej, filozofij, religij, božanstev. Vsaka obljublja, vsaka trdi, da je najboljša – drugi se motijo. Kakšna zmešnjava! Mar je res tako težko priti do resnice?

Resnica je le ena!

Čeprav se vse zdi relativno in stvar subjektivne interpretacije, resnica ostaja le ena. Preizkusite resnico, ki vam jo ponuja Bog.

Najpomembnejša odločitev

V življenju sta dva največja trenutka: Ko smo rojeni, in ko odkrijemo, zakaj smo rojeni! Ustvarjeni smo z razlogom – z božanskim namenom. Naša življenja niso napaka. Bog ima osebni načrt za vsakega izmed nas. 

Odločitev z velikim 'O'

Najpomembnejša odločitev v življenju je, kje bomo preživeli večnost. Ko naredimo to odločitev, nismo le pripravljeni na smrt, ampak smo končno pripravljeni za življenje!

Naslednje strani vam bodo pomagale spoznati, kdo je Jezus Kristus, in zakaj je dal svoje življenje za nas. Duhovno življenje ni samo religija, ampak je odnos z Bogom.

Spoznaj
revolucionarno
osebo

Vsi želimo spremeniti svet, vendar sami od sebe ne zmoremo uvesti spremembe, ki bi res štela – potrebujemo nekoga, ki je boljši od nas, močnejši in večji. Spoznajte Jezusa!

Dobro je brati Božjo besedo, še bolje živeti

Mnoge knjige bogatijo svet, toda Sveto pismo prekaša vse. Ne toliko po svoji raznolikosti zvrsti, tem in idej, ampak po resničnosti svojega sporočila o Bogu. Začnite brati danes! 

Ljubezen je od Boga

“Ljubi, ljubimo se med seboj, ker je ljubezen od Boga.” (1. Janez 4,7) Življenje v Božjih otrocih je tako bogato, da je za njih možno

Kako začeti z branjem Biblije?

Eden izmed najboljših načinov za rast v odnosu z Bogom je branje njegove besede. Skozi svojo besedo se nam namreč Bog razodeva in ga lahko

Pot naprej je vznemirljiva!

Kako dnevno živeti z Bogom? Kako živeti, da bo Božji blagoslov v mojem življenju? Kam me Bogu želi voditi? Odgovore na takšna in podobna vprašanja dobite v teh lekcijah.

MS-logo-2017 w-02

BOGOSLUŽJA

Vsako nedeljo ob 9. uri.
Dobrodošli!

URNIK BOGOSLUŽIJ

NASLOV

Ciril Metodova ul. 1a
9000 Murska Sobota

Back To Top
X