Skip to content

Ne boj se, mala čreda

Katie Levensailor – beseda od Gospoda z dne 30. 4. 2020

V meni je gorel ogenj Svetega Duha za njegov narod. Skozi mene je krožil in me vodil, da napišem sledeče tistim, ki jih ljubi. Danes, ko sem besedilo ponovno pregledala, sem našla tudi večino referenc, čeprav sem prepričana, da jih je še več. Sveti Duh nam privede Gospodovo besedo v spomin, da bi izgradil svojo cerkev, svoje telo, njegove svete. On obuja vojsko poslednjega časa in ti, ki v njo spadajo, vedo, kateri so. On jih je posvetil in jih okrepil v svoji resnici in oni so že pripravljeni, vendar so bili močno napadeni od duha strahu, duha potrtosti in obsodbe, saj sedaj predstavljajo veliko grožnjo sovražniku in kraljestvu teme. Njim je usojeno, da bodo vse to premagali. Ta beseda od Gospoda je za njih!

Oče je to tako razložil: Mi nismo iz kraljestva strahu. Mi smo v kraljestvu njegovega Sina, Yeshua, ki nas je povedel iz kraljestva teme v čudovito svetlobo!

Gospod pravi:

Slišal sem jok svojega naroda. Poznam tiste, ki so moji. Pošiljam svojo besedo, da jih ozdravim in jih osvobodim vseh njihovih strahov. Tebe, ki me iščeš, tebe nisem zapustil. Mnogi bodo prišli v mojem imenu in oznanjali besedo v mojem imenu, toda jaz jih nisem poslal! Pridi k meni! Hrani se od mene! Pridi kupit vina in mleka, ki sta zastonj! Tvoj Oče te ljubi. Povedal ti bom direktno. Vem, koliko las je na tvoji glavi. Pridi na skrivno mesto, da me srečaš. Nehaj gledati na človeka, da bi te nahranil, ko pa sem te jaz poklical po imenu in hrepenim po tem, da ti osebno povem nekatere reči. Spomni se časov, ko si hitel k meni, da bi se srečal z mano, s tvojo prvo ljubeznijo! Nikoli nisem odšel. Pridi nazaj k meni in opusti to, da bi bil všečen drugim. Mnogo ti imam za povedati, te naučiti in narediti v tebi. Vem, kdaj se usedeš in kdaj vstaneš. Vse o tebi vem. Ko se obrneš k meni in prosiš za oproščenje, ti to preprosto dam. Nisem skop s svojo ljubeznijo. Tvoj nebeški Oče je velikodušen! Nisem zamerljiv in ne delam seznama proti tebi. Tvoj sovražnik, Satan, on je tvoj obtoževalec, ne jaz. Ali ne vidiš, da te jaz delam bolj belega kot sneg? Zaradi krvi mojega Sina si pred mano brez krivde, ko se pokesaš. Ali ne veš, da si rešen po moji milosti do tebe, skozi vero v mojega Sina? Jaz se nisem spremenil. Moja zaveza ostaja ista. Bila je moja odločitev, da te pokličem k sebi, da ti oprostim in da izkusiš mojo nedoumljivo ljubezen, ne tvoja. V to, da te ljubim, me ni prepričalo tvoje prizadevanje, saj sem te že ljubil. Poznal sem te, še preden si se rodil. Pred stvarjenjem sveta sem te izbral in postavil, da spoznaš mojo milost in odrešitev. JAZ SEM Gospod. Jaz se ne spreminjam.

Želim te ozdraviti. Moja ljubezen do tebe je tako velika, da sem poslal svojega Sina na svet, da nase prevzame kazen za tvoje grehe. Ali me poznaš? Nehaj dvomiti vame in v mojo moč, da te rešim in ti pomagam, in spominjaj se me, tvoje prve ljubezni. Pred tabo so težki dnevi, toda ti, ki me ljubijo, bodo stali pod mojimi krili, VESELI SE! Moje veselje je tvoja moč! Pridi  k meni. Uči se od mene. Uči se nevsiljujočega ritma moje milosti. Jaz sem potrpežljiv, nežnega srca in jaz ti bom dal pravi počitek. Pasel te bom in ti pomagal vse dni tvojega življenja. Jaz sem, ki te tolažim. Ali gledaš v veter in valove? Ali poslušaš zasmehovanje boječih? Odnehaj. Poglej me. Poslušaj me. Jej od mene. Moj si. Skozi mojega Sina imaš moč, da premagaš, kar te drži na razdalji. Spomni se, kogarkoli Sin osvobodi, ta je resnično svoboden. Srečaj se z mano na skrivnem mestu. Jaz ti bom odprl oči in videl boš.

Tvoj Nebeški oče

Sporočilo od Svetega Duha po meni za njegov narod:

Vsak, ki bere te besede … prosite Očeta za Svetega Duha v Jezusovem imenu. On bo govoril z vami osebno! Pričevanje o Jezusu je duh preroštva. On ljubi svoje otroke in on želi, da ga prosimo. Če boš prosil očeta za kruh, ali ti bo dal kamen? (Matej 7,9) Seveda ne! Sedi v njegovi prisotnosti in ne pojdi vstran, dokler ga ne boš slišal. On VEDNO dá odgovor tem, ki kličejo njegovo ime in mu zaupajo (Psalm 145,18). Prosi za razodetje in beri njegovo besedo (Efežanom 1,17). On je resnica in on ti bo potrdil obljube, ki ti jih je dal (Janez 14,6; Psalm 119,38). On je zvest ( 1 Korinčanom 1,9). On je resnica. On je ščit tem, ki se zatekajo k njemu (Pregovori 30,5). Nikakor te ne bo pustil same, ne bo te zapustil (Hebrejci 13,5). Služimo Bogu, ki se bojuje za nas (2 Mojzesova 14,14). Če si na strani Gospoda, se ne boj, temveč bodi navdušen zaradi jesenskega (“poznega”) dežja, njegove moči, ki bo izlita na njegove maziljene (Joel 2). Čas je, da sežemo po izgubljenih za Gospoda Jezusa! Ni čas, da bi se v strahu umaknili (Hebrejcem 10,39).

Bog nam ni dal duha boječnosti, temveč duha moči, ljubezni in razumnosti (2 Timotej 1,7).

Ne boj se, saj sem s teboj, nikar se plaho ne oziraj, saj sem jaz tvoj Bog. Okrepil te bom in ti pomagal, podpiral te bom z desnico svoje pravičnosti (Izaija 41,10).

Kliči me in ti bom odgovoril; povedal ti bom velike in nedoumljive reči, ki jih nisi poznal (Jeremija 33,3).

Gospod ti bo odgovoril (Izaija 65,24), kjerkoli boš (Janez 4,21). GOSPOD čaka, da se vas usmili, celo hrepeni po vas (Izaija 30,18).

Pridite k meni vsi, ki ste utrujeni in obteženi, in jaz vam bom dal počitek (Matej 11,28).

Vam pa, ki se bojite mojega imena, vzide sonce pravičnosti in ozdravljenje bo v njegovih perutih (Malahija 3,20).

Ko se bo to začelo dogajati, se vzravnajte in vzdignite glave, kajti vaša odkupitev se približuje (Luka 21,28). Obrnite se k Bogu, ki vas bo rešil (Izaija 45,22)! On je naš odrešenik (Psalm 20,8). Kdorkoli vanj veruje, ne bo osramočen (Rimljanom 10,11).

Slavimo tvoje ime Jezus! Častimo te. Živimo zate. Ljubimo te! Zahvaljujemo se ti, ker lahko počivamo v tvojih obljubah. Ti si blizu tem, ki so skrušenega srca (Psalm 34,18). Uravnavaš naše steze (Pregovori 3,6). Našo dušo poživljaš (Psalm 23,3). V naša srca si poslal Duha svojega Sina, ki vpije: »Aba, Oče!« (Galačanom 4,6). Tvoja zvestoba sega do oblakov (Psalm 36,6).

Ne boj se, mala čreda, kajti vaš Oče je sklenil, da vam dá kraljestvo (Luka 12,32) – Jezus, Yeshua.

Čutila sem, da me je Sveti Duh vodil, da to napišem. Nekdo, ki to bere, mora vedeti, da je vse, kar moraš narediti, da zakličeš ime Gospoda. On te bo rešil (Rimljanom 10,13). Okrepil te bo. Gospodovo veselje je tvoja moč (Nehemija 8,10). Vse imaš v Kristusu. Vse, kar potrebuješ, da bi bil napolnjen z njegovim veseljem in močjo … za Njegovo kraljestvo (Efežanom 1)! Zajemaj moč v Gospodu in sili njegove moči (Efežanom 6,10)! On, ki je začel v vas dobro delo, bo to delo dokončal (Filipljanom 1,6)!

Preklicujem duh strahu tvojih maziljenih, o Gospod. Okrepi sedaj svoj narod in ga napolni. Čas je za pozni dež, za ponovno izlitje Svetega Duha in prebujenje. Stojimo pripravljeni, da izpolnimo tvojo voljo v Jezusovem imenu skozi moč Svetega Duha!

Slava tebi, ABA. Ljubimo te. Tvoja mogočna roka nas rešuje (Psalm 44,3)! Ti se boriš za nas!

Berite Psalm 116 in blagoslavljajte njegovo ime, prav sedaj, vi, ki ste njegovi. Ljubim vse moje brate in sestre. Vse, ki ste se pokesali, Bog vas sliši. On vam odpušča (1 Janez 1,9)! Ste pripravljeni, da mu sledite? Njegova ljubezen je spremenila moje življenje. Njegova ljubezen je odvzela moj strah. Njegova dobrota in milost sta me spremljala vse moje dni (Psalm 23).

On je Emanuel. ON BO Z NAMI (Matej 1,23).

On je s tabo, Božji otrok.

BOG Z NAMI. Blagoslovljeno naj bo njegovo ime!

»Pomnite! Z vami bom vse dni do konca sveta!« (Matej 28,20)

»Verujem, da bom videl dobroto GOSPODOVO v deželi živih« (Psalm 27,13).

Vir: https://444prophecynews.com

Sorodni prispevki

Kaj pomeni biti odrešen?

Odrešenje se zgodi, ko posameznik prizna, da je grešnik, prosi Jezusa, naj prevzame nadzor nad njegovim življenjem, in se zaveže, da mu bo sledil. Apostol

Več »
MS-logo-2017 w-02

BOGOSLUŽJA

Vsako nedeljo ob 9. uri.
Dobrodošli!

URNIK BOGOSLUŽIJ

NASLOV

Ciril Metodova ul. 1a
9000 Murska Sobota

Back To Top
Search
X