skip to Main Content

DOBRO BRANJE JE DUŠI TOLIKO,
KOT JE DOBRA HRANA TELESU.

Skromna polica letakov, brošur in zloženk, ki smo jih pripravili, vas bo vodila do virov, ki bodo obogatili vaše poznavanje Boga. Prebrskajte in pojdite globlje.

Brez branja Božje besede, ni možno prav poznati Boga.

Gospod, nauči nas moliti!

Molitev je način komuniciranja z Bogom. Se pogovarjate z Bogom? Ste se že naučili moliti? Večina ljudi ne razmišlja o tem, da bi bilo potrebno naučiti se, kako moliti. Resnica je povsem drugačna. Jezus je namreč svoje učence učil moliti.

Vsak lahko moli in vsak se lahko nauči moliti. Tudi vi se lahko naučite. Želite to? Potrebujete Jezusa? Potem se naučite moliti.

Če ste novorojeni kristjan, vas bo zloženka “Gospod, nauči nas moliti!” popeljala v nove globine v odnosu z Gospodom. Začnite danes!

Prenos (pdf)
molitev-TP-front
Koledar branja Svetega pisma

Ste že prebrali celotno Sveto pismo? Mogoče se to zdi čudno vprašanje. Toda, ali ni pomembno prebrati knjigo, ki govori o živem Bogu? Zagotovo.

Vsak človek potrebuje Božjo besedo, ki je zapisana v Svetem pismu. V njem se odvija zgodba, ki jo Bog piše že od samega začetka. Da bi jo pobližje spoznali in srca odprli za Boga, je pred vami, dragi bralec, koledar branja Biblije, ki posamezniku olajša sprehod skozi to zgodbo.

Koledar je narejen tako, da bralec v koledarskem letu prebere enkrat Staro in dvakrat Novo zavezo. Seveda, potrebno je zvesto in disciplinirano slediti temu razporedu. Takšno branje sicer ni poglobljeno, lahko pa bralca “spotakne” ob posamezno zgodbo ali vrsto, ki si jo je vredno zabeležiti oz. zapisati. Pisalo in beležka sta lahko v veliko pomoč.

Ob branju vam želimo Gospodov blagoslov!

Prenos (pdf)
koledarSP-front
MS-logo-2017 w-02

BOGOSLUŽJA

Vsako nedeljo ob 9. uri!

KONTAKT

NASLOV

Ciril Metodova ul. 1a
9000 Murska Sobota

Back To Top
×Close search
Search
X