Skip to content

POT RASTI

Rast in razvoj sta znaka zdravja v življenju. Kakor rast in razvoj pričakujemo v običajnem življenju, tako tudi v naši hoji z Bogom. Ker v BCMS poudarjamo osebno predanost posameznika k rasti, smo pripravili “POT RASTI”, ki nas opremlja, da 1) naredimo potrebne korake v hoji z Bogom, 2) se povežemo v skupnost z drugimi kristjani, 3) odkrijemo Božje darove v svojem življenju in 4) zaživimo v vlogi, za katero nas je Bog ustvaril, da prinesemo spremembo v življenjih drugih okrog nas.

Program “Pot rasti” sestoji iz dveh komponent:

  1. BIBLIČNI TEČAJI. Na teh intenzivnih predavanjih, ki jih pripravljamo tekom leta o temah Svetega pisma, lahko vsak prejme dober temelj in hkrati spodbudo za nadaljnjo duhovno rast.
  2. MAJHNE SKUPINE. Majhne skupine predstavljajo okolje, kjer se lahko vsak vključi, podeli svoje doživetje, prisluhne drugim, poglobi svoje razumevanje Svetega pisma in podeli svojo prošnjo za molitev ter prejme podporo v molitvi.

KAJ LAHKO PRIČAKUJEŠ?

Sveto pismo

Sistematično poučevanje Svetega pisma za vsakdanje življenje.

Skupnost

Skupina ljudi z istim ciljem, da rastemo in napredujemo.

Spodbuda

Okolje, kjer boš lahko podelil in prejel spodbudo za življenje.

Uporabnost

Praktične in uporabne lekcije za življenje z Bogom.

VKLJUČI SE DANES!

Zagotovi si svojo udeležbo v majhnih skupinah ali na aktualnih bibličnih tečajih v programu “Pot rasti”.

Spremljajte našo spletno stran ali se prijavite na naš seznam prejemanja emailov, kjer boste prejemali sprotne informacije načrtovanih majhnih skupinah ali bibličnih tečajih.

BIBLIČNI TEČAJI

Biblični tečaji bodo na sporedu od septembra do decembra 2024. Za aktualne informacije o tečajih spremljajte to stran ali se prijavite na naše tedenske eNovice.

MAJHNE SKUPINE

V prvem polletju leta so potekala srečanja v manjših skupinah, ki so se zaključila s koncem maja. S tečaji ali skupinami bomo nadaljevali jeseni leta 2024. Vsem želimo prijetne poletne počitnice!

Staranje je avtomatično,
duhovna rast je tvoja izbira.
Izberi, kar šteje za večnost!

MS-logo-2017 w-02

BOGOSLUŽJA

Vsako nedeljo ob 9. uri.
Dobrodošli!

URNIK BOGOSLUŽIJ

NASLOV

Ciril Metodova ul. 1a
9000 Murska Sobota

Back To Top
Search
X