Skip to content

POT RASTI

Rast in razvoj sta znaka zdravja v življenju. Kakor rast in razvoj pričakujemo v običajnem življenju, tako tudi v naši hoji z Bogom. Ker v BCMS poudarjamo osebno predanost posameznika k rasti, smo pripravili “POT RASTI”, ki nas opremlja, da 1) naredimo potrebne korake v hoji z Bogom, 2) se povežemo v skupnost z drugimi kristjani, 3) odkrijemo Božje darove v svojem življenju in 4) zaživimo v vlogi, za katero nas je Bog ustvaril, da prinesemo spremembo v življenjih drugih okrog nas.

Program “Pot rasti” sestoji iz dveh komponent:

  1. BIBLIČNI TEČAJI. Na teh intenzivnih predavanjih, ki jih pripravljamo tekom leta o temah Svetega pisma, lahko vsak prejme dober temelj in hkrati spodbudo za nadaljnjo duhovno rast.
  2. MAJHNE SKUPINE. Majhne skupine predstavljajo okolje, kjer se lahko vsak vključi, podeli svoje doživetje, prisluhne drugim, poglobi svoje razumevanje Svetega pisma in podeli svojo prošnjo za molitev ter prejme podporo v molitvi.

KAJ LAHKO PRIČAKUJEŠ?

Sveto pismo

Sistematično poučevanje Svetega pisma za vsakdanje življenje.

Skupnost

Skupina ljudi z istim ciljem, da rastemo in napredujemo.

Spodbuda

Okolje, kjer boš lahko podelil in prejel spodbudo za življenje.

Uporabnost

Praktične in uporabne lekcije za življenje z Bogom.

VKLJUČI SE DANES!

Zagotovi si svojo udeležbo v majhnih skupinah ali na aktualnih bibličnih tečajih v programu “Pot rasti”.

Spremljajte našo spletno stran ali se vpišite na naš seznam prejemanja emailov, kjer boste prejemali sprotne informacije načrtovanih majhnih skupinah ali bibličnih tečajih.

BIBLIČNI TEČAJI

Od septembra do decembra 2023 sta potekala dva biblična tečaja. V prvem polletju leta 2024 so na sporedu majhne skupine. Več informacij najdete spodaj.

MAJHNE SKUPINE

V prvem polletju potekajo srečanja v manjših skupinah. V spodnji tabeli najdete kratek opis aktualnih skupin in kontakt z vodjem skupine. Vabljeni, da se pridružite!

POGOVOR O AKTUALNI BOŽJI BESEDI (3 skupine)

Želiš biti del skupine in se pogovarjati o vsebini pridige, ki si jo poslušal v nedeljo na bogoslužju? Vabljeni, da se nam pridružite!

Čas: SREDA ob 18. uri

Kontakt z vodji:
Skupina 1 – Majda Černela (031 474 097)
Skupina 2 – Simona Ficko (070 236 530)
Skupina 3 – Dušan Vidič (041 478 892)

SREČANJE Z JEZUSOM SPREMINJA ŽIVLJENJE

V Svetem pismu najdemo ženske osebe, ki so bile zavržene, zapostavljene, nespoštovane in še več, toda dvignile so se iz ruševin in postale junakinje. Kako se je to zgodilo? Vabljeni v to skupino.

Čas: SREDA ob 18. uri

Kontakt:
Vanja Vidič
(041 478 893)

IZZIVI MODERNE ŽENSKE

Se kot žena, mama in sodelavka soočaš z izzivi, za katere včasih nimaš rešitev? Vabljena v skupino za ženske, kjer boš dobila spodbuda in dobre popotnice iz Svetega pisma za vsakdanje izzive.

Čas: po dogovoru

Kontakt:
Simona Horvat (040 351 286)

IZZIVI SODOBNIH MOŠKIH

Se kot mož, oče ali sodelavec soočaš z izzivi, za katere včasih nimaš rešitev? Vabljen v skupino za moške, kjer boš dobil spodbudo in dobre popotnice iz Svetega pisma za vsakdanje izzive.

Čas: po dogovoru

Kontakt:
Jernej Kuzmič (041 935 048)

Staranje je avtomatično,
duhovna rast je tvoja izbira.
Izberi, kar šteje za večnost!

MS-logo-2017 w-02

BOGOSLUŽJA

Vsako nedeljo ob 9. uri.
Dobrodošli!

URNIK BOGOSLUŽIJ

NASLOV

Ciril Metodova ul. 1a
9000 Murska Sobota

Back To Top
Search
X