Skip to content

RAZNOLIKOST NAS ZDRUŽUJE

V Binkoštni Cerkvi Murska Sobota stremimo k rasti posameznika.
Ne glede na izobrazbo, sposobnosti, talente in pripravljenost posameznika,
Bog ima načrt za vsakega, da ga blagoslovi in uporabi v blagoslov drugim.
Začnemo že kot otroci in do konca življenja – vedno se učimo!

Področja, ki jih najdete spodaj, nam pomagajo
osmisliti naše življenje in se uveljaviti. Vključi se tudi ti!

OTROCI V NEDELJSKI ŠOLI

Otroci so pomembni, saj predstavljajo naslednjo generacijo. Zato jim tudi dajemo posebno pozornost!

Ob nedeljah jim nudimo “nedeljsko šolo,” kjer imajo možnost spoznavati Jezusa na njim primeren način. Nedeljsko šolo obiskujejo otroci starosti 3-12 let. Medtem ko za otroke do 3 let skrbijo starši, ostale otroke delimo v 2 skupini, ki sta prilagojeni njihovi starosti.

Poseben čar nedeljske šole so otroške pesmi. Ko otroci zapojejo, se poveselijo ob glasbi in na tak način slavijo Boga, to gane naša srca.

Dobrodošli tudi vaši otroci!

NAJMLADI SREČANJA

Mladi so naše upanje za bodočnost, zato nam je mar za najstnike in mlade (= NajMladi). Naša mladinska skupina je čudovita. Vsak od najstnikov in mladih je edinstven in pomemben za nas!

Tedenska srečanja ob petkih zvečer so za mlade, da se povežejo, sklepajo prijateljstva, skrbijo drug za drugega in razvijajo odgovornost do Boga in soljudi. Najpomembnejše je, da zgodaj odkrijejo smisel svojega obstoja. Mladi od 12. leta naprej, vabljeni, da se nam pridružite!

Naša mladinska skupina je tudi del večjega gibanja mladih, ki ga imenujemo NajMladi. Več o tem najdete TUKAJ, kjer je tudi posebej predstavljena naša skupina.

Se vidimo! 😉

ODRASLI IN HIŠNE SKUPINE

Kakor skrbimo za rast in razvoj otrok in mladine, želimo tudi odrasli odkrivati, kar ima Bog za nas.

Srečanja v “hišnih skupinah”na vsake dva tedna na različnih krajih (doma, v cerkvi ali v naravi) nas primorajo, da ostajamo medsebojno povezani, saj nas vsakdanja naglica neprestanoma oddaljuje.

Verujemo, da Boga lahko doživimo na praktičen način, in da On odgovarja na naše molitve. Zato služimo drug drugemu na praktične načine in molimo za naše vsakdanje izzive. Pri tem nam Sveto pismo, Božja beseda, služi kot vodilo.

Hišne skupine so odprte za vsakogar, vsak teden se lahko kdo pridruži. Kjer je življenje, tam se zgodi rast. Srečujemo se čez celo leto, razen v poletnih mesecih.

Pišite nam in se nam pridružite!

MOŠKI

Svet potrebuje pogumne in iskrene moške. Žal iskren pogum in pristno moč ponavadi zamenjujemo z adrenlinskimi doživetji in mišicami.

Zato pripravljamo tudi srečanja za moške. Možje se radi družimo, saj vedno najdemo skupne točke, včasih nas je potrebno le malo izzvati.

Srečanja moških predstavljajo čas, ko skupaj odkrivamo, kaj pomeni prava možatost. Verujemo, da ima Bog poseben načrt za može v današnjem času. Spremljajte naš koledar dogodkov in se nam pridružite.

ŽENSKE

Naša cerkev nudi različne in edinstvene priložnosti za nas, ženske! Želimo skupaj doživljati Boga, ojačati našo vero, utrditi prijateljstva in se spodbujati ter podpirati.

Občasno pripravljamo večere za ženske ali pa celodnevne konference. Tam prejmemo genialne napotke, da smo lahko resnično ljubeče žene in prave ženske v današnjem svetu.

Ženske smo tudi povezane, da priskočimo na pomoč drugim, ki so v stiski. Prepričane smo, da smo tu z višjim namenom, saj smo Božje hčere.

Poveži se z nami in pridi na naslednji dogodek za ženske!

MS-logo-2017 w-02

BOGOSLUŽJA

Vsako nedeljo ob 9. uri.
Dobrodošli!

URNIK BOGOSLUŽIJ

NASLOV

Ciril Metodova ul. 1a
9000 Murska Sobota

Back To Top
Search
X