Skip to content

Molitev za zaščito družine

»Ne boš se bal presenetljivega strahu, da bi prišlo opustošenje krivičnikov. Kajti Gospod bo tvoje zaupanje, varoval bo tvojo nogo pred zanko.« (Pregovori 3,25-26)

Gospod, sebe in vse okoli sebe prekrivam z Jezusovo krvjo. Oče, sklicujem se na Jezusovo kri za vse družinske člane, zakonca, otroke, na prijatelje od blizu in od daleč. Z Jezusovo krvjo prekrivam naš dom, naša vozila, službo mojega moža, naše finance, najin zakon, naše zdravje in vso naše  življenje. Gospod Jezus, sebe in svojo družino prekrivam s tvojo krvjo in te in prosim, da okrog nas za zaščito postaviš tabor svetih angelov.

Prosim, zaščiti mene in mojo družino, kjer koli smo in kamor koli bomo šli. Zaščiti nas pred vsemi slabostmi in boleznimi, pred vsako škodo, pred nesrečami in polomi, pred močjo teme, pred vsemi zli duhovi in ​​zlobnimi ljudmi, pred vsemi grehi in skušnjavami, pred vsemi napadi Satana, pred vsemi vrstami prekletstva, izgovorjenimi nad mano in mojimi najdražjimi, pred vsemi demonskimi duhovi in pred vsako duhovno zlobnostjo, pred duhom strahu, tesnobe, depresije, zatiranja, utrujenosti, dvoma, stresa, grenkobe, ljubosumja, neodpuščanja, neuspeha, revščine in pred vsemi naravnimi nesrečami. Varuj nas in našo lastnino pred tatovi in ​​roparji.

Naj bodo vsi člani moje družine povezani v Kristusu Jezusu, da se bomo skupaj zoperstavili  kakršnim koli preizkušnjam in težavam.

Naj se vsak hudoben razglas, izgovorjen nad mojim napredkom ali napredkom in blaginjo moje družine razveljavi z Jezusovo krvjo. Naj milost svetega Duha posveti vse v naši družini in naj se Božji blagoslov obilno spusti nad našo hišo in nad vse, ki prebivajo v njej. Kri Jezusova, odstrani revščino iz mojega življenja, v imenu Jezusa.

Sedaj sklicujem kri Jezusa Kristusa zoper vse demone, ki bi lahko prišli nadme. Sedaj sklicujem kri Jezusa zoper vse slabe in zle ljudi, ki bi lahko prišli nadme. Oče, v imenu Jezusa imam zdaj popolno vero in prepričanje, da me bo Jezusova kri zaščitila pred vsemi stvarmi, na katere sem pravkar sklical njegovo kri.

Oče, zahvaljujem se ti za zagotovljeno odrešitev po Jezusovi krvi. Satan, Jezusova kri je proti tebi in ti nimaš nobene avtoritete nad mojim življenjem niti nad člani moje družine. Nobeno orožje oblikovano zoper mene  ali mojo družino, ne bo uspelo. V imenu Jezusa Kristusa se s krvjo Jezusa Kristusa ščitim pred Satanom in vsemi zlobnimi in hudobnimi ljudmi, ki bi poskušali škodovati ali povzročiti težave pri čemer koli, na kakšen koli način ali v kakšni koli obliki, meni in družinskim članom. Upiram se jim  in jih utišam.

V imenu Jezusa Kristusa in po njegovi krvi se zoperstavljam vsem ljudem, ki bi poskušali prevarati, preslepiti, oropati, zavesti mojo družino tako duhovno kot finančno  in jih zvežem, da ne pridejo nadme ali nad moje družinske člane. Z močjo dragocene Jezusove krvi bom z možem in hčerjo osvobojena pred hudobneži, prijema zlih in krutih ljudi. Sedaj terjam popolno in celovito zaščito mojega življenja in življenja moje družine po krvi Jezusa Kristusa. V naprej kličem  Jezusovo ime in sprejemam vse Božje načrte in njegov namen v mojem življenju in življenju moje družine.

Vir: 444prophecynews.com

Sorodni prispevki

Živite v ljubezni

“Odrešenje nas osvobodi, da skrbimo za druge na isti način, kot Kristus skrbi za nas.” Opazovati, kako malček posnema mamo ali očeta, je zabavno, vendar

Več »
MS-logo-2017 w-02

BOGOSLUŽJA

Vsako nedeljo ob 9. uri.
Dobrodošli!

URNIK BOGOSLUŽIJ

NASLOV

Ciril Metodova ul. 1a
9000 Murska Sobota

Back To Top
Search
X