Skip to content

Del mene ste bili že ob stvarjenju

Sporočilo je bilo prejeto od Očeta Boga to jutro (24.4.2020). Prosim, prinesite ga v molitvi pred Gospoda in ga prosite za potrditev.

Rimljanom 3,8
“Ali naj bi počenjali zlo, da bi iz tega prišlo dobro, kakor nam obrekljivo podtikajo nekateri? Obsodba takih je pravična.”

Sporočilo:

Otroci moji, prosim razumite, da ste bili del mene že v začetku, ob stvarjenju. Že takrat sem poznal vaša imena in kaj boste postali. Želel sem si, da bi bili vedno z mano, toda najprej ste morali prestati preizkušnje in stiske.

Satan se je uprl, ker je vedel, da bodo moji otroci nad njim vzvišeni. Bil je ponosen in njegova umestitev v moje stvarjenje mu ni bila dovolj dobra. Vedel je, da je mojim otrokom usojeno biti njegov Gospodar, kot sem jaz Gospodar nad vsem mojim stvarjenjem.

Nekateri moji angeli so se postavili na satanovo stran. Zaradi ponosa so se uprli, zavrnili so mojo željo, da se mi pokorijo, in postali moji sovražniki in kot taki bili vrženi iz mojih nebes. V njih ni bilo najti ljubezni do moje dragocene stvaritve. Moji lastni otroci, ki sem jih ustvaril, da nekega dne skupaj z mano vladajo v mojem kraljestvu.

JAZ SEM, ne bom počival, dokler ne bodo vsi moji otroci v mojem naročju, kamor so vedno pripadali. Živite v svetu, ki je poln greha in kjer me morate najti po lastni svobodni volji, saj se jaz ne vsiljujem nikomur. Moji otroci morajo biti zaradi greha okarani in očiščeni v mojem svetem ognju. Moj Sveti Duh vas bo učil in vodil. Moje srce gori za vas s toliko ljubezni, nikoli ni bilo nič in tudi sedaj mi ni nič težko storiti, da bi vas dobil nazaj po padcu Adama in Eve.

Poslal sem mojega ljubljenega sina Jezusa, ki je bil tako kot vi vedno z mano, da vas osvobodi grehov. Da pride na ta svet v mesu in da umre za grehe sveta. Moji otroci, ko greste skozi preizkušnje in ogenj, mi postajate podobni. Poiščite me v mojem najsvetejšem, kjer boste začeli izkušati mojo neizmerno ljubezen, ki jo imam do vas. S tem ko preživljate čas z mano, me začenjate ljubiti bolj kot samo življenje, bolj kot same sebe ali karkoli na tem svetu. Tisti, ki me najdejo, bodo včasih hodili v tem ognju, toda vedite, jaz sem vedno z vami! Vi ste moje vse!

Ko sami preživljate čas z mano, se učite opustiti svoje strahove in spoznali boste, da se nimate česar bati razen mene. Začeli mi boste popolnoma zaupati, ko boste doumeli mojo popolno ljubezen do vas in spoznali, da JAZ SEM ljubezen. Da moram storiti to, kar naredim, da bodo moji otroci blagoslovljeni v mojem Svetem Duhu. Kako veličastno je zame, ko vas končno vidim, da spoznate resnico. Kako zelo vas ljubim in da nisem zloben, hudoben oče, temveč ljubim in silovito ščitim te, ki so moji. Nobeden vas ne bo nikoli iztrgal in mojih rok in vas ločil od moje ljubezni.

Že ob utemeljitvi stvarjenja sem vedel, kdo bo hodil z mano in kdo ne, vse sem vedel o vas. Odločil sem se celo, kje boste rojeni in kdo bodo vaši starši. Oblikoval sem vas v materinem telesu s trajno ljubeznijo.

JAZ SEM, čakam na preostanek moje črede. Moja majhna jagnjeta, ki so še vedno tam zunaj, popolnoma izgubljena. Sovražnik jih je zaslepil. Vsi moji otroci morate sodelovati, da jih pripeljete k meni, razširite evangelij, dobro novico vsemu svetu. Vaše plačilo bo veliko, sploh si ne morete zamišljati!

Spomnite se, kdo ste. Jaz sem Alfa in Omega, začetek in konec. Morate začeti prevzemati avtoriteto, ki sem vam jo dal, in stopati na kače in škorpijone. Lahko narediti vse, če imate vero, veliko kakor gorčično seme. Iste čudeže, kot jih je delal moj ljubljeni sin Jezus, lahko naredite sami. On je moj sin, vendar ste tudi vi moji sinovi in hčere.

Pridite k očetu in preživite čas z mano v mojem najsvetejšem. Boste prišli, če vas pokličem na mojo sveto goro? Boste žrtvovali svoja življenja za slavo mojega kraljestva, da bi preživeli večnost z mano? Ste popolnoma izločeni iz tega sveta in pripravljeni, da pojdete in naredite velike reči v mojem imenu, če vas bom to prosil?

Ljubim vas moji otroci. Ostanite ponižni, krotki in začnite prevzemati avtoriteto nad vašim življenjem v mojem imenu. Ne bojte se satana, ampak mene. Bližje mi pridete, manj moči bo imel. V vaši slabosti bom jaz postal vaša največja moč.

Vaš ljubeči Oče, Gospod Jezus Jeshua

Dobljene potrditve:

Izaija 41
Označil bom le vrstice od 8 do 10, toda vi prosim preberite vse.
Ti pa, Izrael, moj služabnik,
Jakob, ki sem ga izvolil,
potomec Abrahama, mojega prijatelja,
ki sem te vzel s koncev zemlje,
te poklical iz njenih skrajnih kotov
in ti rekel: »Ti si moj služabnik,
izvolil sem te in te nisem zavrgel.«
Ne boj se, saj sem s teboj,
nikar se plaho ne oziraj,
saj sem jaz tvoj Bog.
Okrepil te bom in ti pomagal,
podpiral te bom z desnico svoje pravičnosti.

Matej 28,19-20
Pojdite torej in naredite vse narode za moje učence: krščujte jih v ime Očeta in Sina in Svetega Duha in učite jih izpolnjevati vse, kar koli sem vam zapovedal! In glejte: jaz sem z vami vse dni do konca sveta.«

1 Korinčanom 15, 22
Kakor namreč v Adamu vsi umirajo, tako bodo v Kristusu tudi vsi oživljeni.
Za potrditev dobil številko 446, ki pomeni:
Eliáb, Moj Bog je Oče oz., Bog je Oče.

118, ki pomeni:
Adaljáj, izvlekel me bo Jahve

Psalm 118,1
Zahvaljujte se GOSPODU, ker je dober,
ker na veke traja njegova dobrota.

Vrstice 17-19
Ne bom umrl, ne, živel bom
in pripovedoval o GOSPODOVIH delih.
GOSPOD me je kruto karal,
toda ni me izročil smrti.
Odprite mi vrata pravičnosti,
stopil bom skoznje, zahvalil se bom GOSPODU.

Božji blagoslov
Cornell

Vir: 444prophecynews.com

Sorodni prispevki

Kaj pomeni biti odrešen?

Odrešenje se zgodi, ko posameznik prizna, da je grešnik, prosi Jezusa, naj prevzame nadzor nad njegovim življenjem, in se zaveže, da mu bo sledil. Apostol

Več »

Dragocena kri

Vse, kar ima Bog, je lahko vaše! (Rimljanom 8,31) Odpuščanje vaših grehov, ozdravljenje vaših bolezni, osvoboditev iz vsakega sovražnikovega zatiranja – vse to lahko dobite

Več »
MS-logo-2017 w-02

BOGOSLUŽJA

Vsako nedeljo ob 9. uri.
Dobrodošli!

URNIK BOGOSLUŽIJ

NASLOV

Ciril Metodova ul. 1a
9000 Murska Sobota

Back To Top
Search
X