Skip to content

“Otroci moji… imam vas rad!”

Otroci moji, ker ste spoznali, kako zelo vas imam rad, naj se tudi vsak izmed vas nauči lekcije o ljubezni na poti svojega življenja.

Jaz vam dajem to lekcijo, za katero upam, da jo boste izpeljali v resnični ljubezni. Toda resnična ljubezen prihaja samo od mene, ker JAZ SEM ljubezen, z ljubeznijo sem ustvaril vse stvari v vesolju, vso nebo in zemlja sta prepojena z mojo ljubeznijo, z ljubeznijo vzdržujem vse stvari, z ljubeznijo sem vas ustvaril, da boste kost moje kosti in meso mojega mesa.

Ne veste, kako sem se počutil v trenutku, ko sem ustvaril vašega prednika Adama. Tako vesel sem bil, tako navdušen, saj so ljudje moja največja mojstrovina in največje darilo, ki sem jim ga lahko dal, je bila svobodna volja.

Svobodno lahko izbirajo dobro ali zlo, so svobodna bitja, saj je edino svoboda tista, ki ima najvišjo vrednost. So moja podoba in ko gledam svojo stvaritev, pričakujem, da mi bodo odgovorili enakosrčno. Tudi oni bi lahko hrepeneli po meni, kot jaz hrepenim po njih, in mi odgovorili na enak način, saj je to sveta ljubezen, ki sem o njej pisal v Visoki pesmi.

Da, JAZ SEM ljubezen, ogenj te ljubezni gori v mojem srcu, ta vrsta ljubezni je onstran vaše domišljije.

Kako sem žaloval, ko ste se uprli in padli! Tako se počutim kot oče, ki gleda svojega sina, ki nenehno greši in je izprijen ter se noče preobrniti.

Otroci, moja ljubezen je popolna, mogočna, JAZ nisem šibak Bog, jaz sem vsemogočni oče, ki je za to, da bi vas odkupil, plačal najvišjo ceno, ceno krvi svojega sina. Da sem vas odkupil, sem vaše grehe opral s krvjo mojega sina tako, da se jih več ne spominjam.

Vidite, kakšen oče sem, kako dragoceno odkupnino sem za vso večnost plačal za vas? Ste kdaj dobro razmislili, kaj pomeni ta visoka odkupnina? Ste jo resnično cenili?

Otroci, prosim pozorno okusite ljubezen, ki jo imam do vas, da boste okusili visoko ceno te ljubezni. Jaz sem veličasten kralj vesolja, ki sem se bil pripravljen ponižati, bil sem pripravljen, da me sramotijo, bičajo, zasmehujejo in bil sem pripravljen viseti na križu, da sem vas s tem odkupil.

Želim vas vprašati, ali je v vsem vesolju katera ljubezen večje od te? Ogenj moje ljubezni je tako ognjevit, JAZ SEM se pripravljen žrtvovati za vas, to sem jaz. Tisti, ki je ustvaril vesolje, ima takšno ljubezen do vas, do ljudi.

Otroci, prosim, očistite svoja srca, ki jih je ta svet oskrunil. Vaša kultura vam je prinesla smrad tega sveta, tako da vam je težko razumeti čisto, sveto ljubezen, ki jo imam do vas.

A prosim, izostrite oči in premislite, da boste z vsem srcem doumeli, kakšen je Bog, ki vas ima tako rad!

Visoka pesem 8,6-7
6 Deni me kot pečat na svoje srce,
kot pečat na svoj laket!
Zakaj močna kakor smrt je ljubezen,
silna kakor podzemlje ljubezenska strast!
Njene strele so ognjene strele,
GOSPODOV plamen.
7 Velike vode ne morejo pogasiti ljubezni
in reke je ne morejo preplaviti.
Če bi kdo dal za ljubezen
vse bogastvo svoje hiše,
bi ga še vedno zaničevali.

Rimljanom 5,8
8 Bog pa izkazuje svojo ljubezen do nas s tem, da je Kristus umrl za nas, ko smo bili še grešniki

Rimljanom 8,38–39
38 Kajti prepričan sem: ne smrt ne življenje, ne angeli ne poglavarstva, ne sedanjost ne prihodnost, ne moči, 39 ne visokost, ne globokost ne kakršna koli druga stvar nas ne bo mogla ločiti od Božje ljubezni v Kristusu Jezusu, našem Gospodu.

1 Korinčanom 6,20
20 saj ste bili odkupljeni za visoko ceno. Zato poveličujte Boga v svojem telesu.

1 Janez 4,9-10
9 Božja ljubezen do nas pa se je razodela v tem, da je Bog poslal v svet svojega edinorojenega Sina, da bi živeli po njem. 10 Ljubezen je v tem – ne v tem, da bi bili mi vzljubili Boga. On nas je vzljubil in poslal svojega Sina v spravno daritev za naše grehe.

Vir: www.444prophecynews.com

Sorodni prispevki

Kaj pomeni biti odrešen?

Odrešenje se zgodi, ko posameznik prizna, da je grešnik, prosi Jezusa, naj prevzame nadzor nad njegovim življenjem, in se zaveže, da mu bo sledil. Apostol

Več »
MS-logo-2017 w-02

BOGOSLUŽJA

Vsako nedeljo ob 9. uri.
Dobrodošli!

URNIK BOGOSLUŽIJ

NASLOV

Ciril Metodova ul. 1a
9000 Murska Sobota

Back To Top
Search
X